Afdrukken

De KLEBER Quadraxer 2 band, "de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt" *

Dit jaar uitgebracht en nu al in de prijzen gevallen: de KLEBER Quadraxer 2 band behaalde een derde plaats in de laatste testen van 2016 Autobuild met vierseizoensbanden en een eerste plaats in de mid-range banden*. Hij plaatst zich als band met de beste prijs-kwaliteitverhouding van de markt, met een eerste plaats in het remmen in de sneeuw en de hoogste rating op het vlak van gebruikskosten. Hierdoor behaalde hij het 2016 Eco-meister label.

Volgens Autobuild, een toonaangevende onafhankelijke organisatie die bandentests uitvoert: “een band met meerdere talenten”, “goede prestaties in de sneeuw”, “een korte remafstand op zowel droog als nat wegdek”, “een lange levensduur voor een relatief lage aankoopprijs”.

De uitstekende prestaties van de KLEBER Quadraxer 2 band zijn reeds bewezen door een B-etikkering in het remmen op nat wegdek en de 3 PMSF** markering. Tevens werden ze bevestigd in de Autobuild-test: hij is de nummer 1 in het remmen in de sneeuw, en stopt 1.4 m korter op nat wegdek en 2 m korter op droog wegdek dan het gemiddelde van zijn concurrenten. Op het vlak van veiligheid is de KLEBER Quadraxer 2 band één van de twee beste banden op de markt, en behaalde hij een eerste plaats op het podium van de vierseizoensbanden nog voor Fulda, Hankook, Uniroyal en Firestone op de 10 banden die werden getest.
 

Bovendien gaat deze band 17.000 km langer mee dan het gemiddelde van zijn concurrenten, en met € 5,43/1000 km heeft deze band de laagste kost/kilometer. Een nieuw bewijs van vertrouwen!

---

* Op basis van testen uitgevoerd door Autobuild in september 2016 met de afmeting 205/55 R16 94V. Mid-range concurrenten:  FULDA MultiControl, HANKOOK Kinergy 4S, UNIROYAL All Season Expert, FIRESTONE MultiSeason.
** 3 Peak Mountain Snow Flake.

Meer informatie in #39/2016 Autobuild magazine en op de website .