Afdrukken

En Route naar de start van De Tour de France !

Op weg met Urvic over de mooiste wegen van Frankrijk. Al 13 jaar zorgt de beroemde Boxer voor de ondersteuning en de veiligheid van “La Grande Boucle”.

Het is bijna zover: De Grand Départ van De Tour de France! Om u te begeleiden tijdens de 21 etappes, voeren de teams van KLEBER de meest gepassioneerde reclamekaravaan van De Tour aan. Op het programma staat: het wegen van de voertuigen van de reclamekaravaan, het controleren van de bandenspanning en het iedere dag ter beschikking stellen van onze mobiele compressors. Zo zorgen we ervoor dat alle teams een uitstekende wegligging hebben.

Met de traditionele praalwagen, herkenbaar aan zijn gigantische mascotte: de boxer Urvic, toert KLEBER over de Franse wegen. Het doel is de publiciteitskaravaan veilig en met gegarandeerd plezier te laten rijden! Om De Tour op de voet te volgen en om alles te weten te komen over ons avontuur kun je kijken op onze Facebook pagina: Le Tour de KLEBER

Urvic’s touch :

Ook dit jaar is KLEBER weer de officiële bandenleverancier van De Tour de France. Dit wil zeggen dat ik alle officiële voertuigen van het managementteam ga uitrusten voor de 3540 kilometer die De Tour de France in 2017 af gaat leggen! En dat is meer dan een blokkie om de kerk!