Afdrukken

KLEBER Krisalp HP3, ontworpen om de winter mee door te komen

Vertrouw op Urvic en de nieuwe KLEBER Krisalp HP3 band om de winter vol vertrouwen te trotseren. Sinds mei 2016 is de nieuwe KLEBER band beschikbaar, en zal het u toestaan om zelfs op besneeuwde wegen of in een hevige regenbui veilig te rijden.

Uitstekend in alle weersomstandigheden

Hoewel Urvic ervan houdt om te rollen in de sneeuw en te lopen in de regen, vergeet hij nooit de controle over zijn veiligheid. Net zoals Urvic heeft de nieuwe KLEBER Krisalp HP3 band van veiligheid een topprioriteit gemaakt. Vergeleken met zijn voorganger, is de remafstand verkort op zowel beijzeld (1) als nat (2)(3) wegdek. Het is dan ook een van de beste banden in zijn categorie, zoals blijkt uit de bekroonde Europese B-etikettering. Bovendien zijn de banden zeer efficient bij het remmen op besneeuwd wegdek. Dat is waarom de 3PMSF en M+S-markering (4) getoond worden op de banden.

Urvic‘s Touch

Op nat wegdek is de remafstand 2,2m (3) verkort met de nieuwe KLEBER Krisalp HP3 band , vergeleken met zijn concurrenten. Dit kan u vergelijken met de breedte van een zebrapad.
In de winter rijdt u veilig dankzij de nieuwe KLEBER Krisalp HP3 band, wat de weersomstandigheden ook mogen zijn.

---

(1) Remafstand op ijs verkort met 8%, ofwel 0,7m korter, vergeleken met het vorige gamma KLEBER Krisalp HP2 in de afmeting 205/55 16 91H. Interne test door de Michelin-groep, in oktober 2014 uitgevoerd op de ijsbaan van Clermont Ferrand.
(2) KLEBER Krisalp HP3 heeft een hogere klasse op het bandenlabel, van C naar B. Bron: Product Tracking Report augustus 2015.
(3) Een 2,2 meter ofwel 6% kortere remweg in de afmeting 205/55 R16 91H. Interne test door de Michelin-groep, in december 2014 uitgevoerd in het technologiecentrum van Ladoux.
(4) 3 Peak Mountain Snow Flake, wintercertificering.