KLEBER QUADRAXER 2

TInvesteer het hele jaar door in momenten die u echt belangrijk vindt

 

Ontdek waarom u beter kunt overgaan op all-season banden

 

 

Volg de KLEBER boxer in alle seizoenen.

 

Bekijk onze nieuwste campagnevideo met de KLEBER boxer samen met onze all season-banden die een veilige en betrouwbare keuze zijn, ongeacht het seizoen.

Kleber - Trusted in All Seasons 2021

TVC 42 video 4K Netherlands Social Media Desktop 16x9

Banden ontworpen voor alle seizoenen 

 

Met all-season banden kunt u er vaker met uw gezin op uit om van het leven te genieten. All-season banden zijn van nature zuinig, ze presteren uitstekend op elke ondergrond en zijn goedgekeurd voor sneeuw: u hoeft ze niet elk seizoen weer te vervangen. U rijdt dus met een gerust hart.

snow ice

snow ice

SNEEUW / IJZEL

Goed wegrijden en remmen op sneeuw dankzij het sterk gelamelliseerde bandprofiel dat de grip verbetert en waarvan de vormeigenschappen de wegligging optimaliseren.

 

rain

rain

REGEN


Een bandstructuur bestaande uit V-vormige lamellen die de prestaties op een nat wegdek(1) verbeteren, met een van de beste resultaten in de all-season markt(2). Remafstand verkort met 1,6 m(3).

dry surface

dry surface

DROGE ONDERGROND

Profielblokken met een massieve samenstelling die de structurele stijfheid op een droog wegdek verhogen en een met 3,5 m verkorte remafstand bij remmen op droog wegdek dankzij vormeigenschappen die het contactoppervlak met het wegdek optimaliseren (4)

bg 2x

bg 2x

Banden goedgekeurd voor sneeuw

 

All-season banden zijn ontworpen om te zorgen dat u op sneeuw vrijwel net zo kunt rijden als u doet op een droge of natte ondergrond. Maar het mooiste van alles is dat all-season banden als de KLEBER Quadraxer 2 zijn voorzien van de markeringen 3PMSF* en M+S**. Wat betekenen die? 

 

 

 

De 3PMSF* markering voor sneeuw

De 3PMSF* markering op KLEBER Quadraxer 2 all-season banden garandeert veiligheid en mobiliteit op sneeuw. Deze certificering wordt door een onafhankelijke instantie aan banden afgegeven na prestatie-, veiligheids- en mobiliteitstests op sneeuw.

 

 

 

De M+S** markering voor besneeuwde en modderige wegen

 

De M+S** markering geeft aan dat de band beter geschikt is voor besneeuwde of modderige wegen dan een zomerband. Goed nieuws, want de Quadraxer 2-banden van KLEBER hebben deze certificering ook.  

 

* De "3 Peak Mountain Snow Flake" markering, wintercertificering.

** "Mud & Snow" (modder en sneeuw)

rectanglx

rectanglx

Bespaar geld en ga er vaker op uit

 

Vier all-season banden zijn in werkelijkheid acht banden. All-season banden zijn per definitie immers een zomer- en winterband gecombineerd in één band. Dat scheelt dus geld!

rectangle 2x

rectangle 2x

Vervang uw banden niet meer elk seizoen, rijd in alle gemoedsrust

 

All-season banden betekenen vooral rijden zonder zorgen in het leven van alledag. Met all-season banden hoeft u uw banden niet telkens weer in de garage te laten vervangen als het seizoen verandert. Geen garageafspraken meer aan het begin van de winter of de zomer: als uw all-season banden eenmaal zijn gemonteerd, kunt u het hele jaar door rijden!

 

Meer informatie?

map

map

 

Ontworpen in Europa

 

Quadraxer KLEBER all-season banden zijn Europese banden! Wist u dat? KLEBER-banden worden uitgedacht en ontworpen in Frankrijk, in Clermont-Ferrand.

ITW 71 Interview KLEBER team All together Netherlands 16x9

Neem een kijkje achter de schermen van de Quadraxer 2

 

Bij KLEBER verleggen we constant de grenzen om u het beste voor uw auto te kunnen bieden. Ontdek het teamwerk achter het ontwerp van de Quadraxer 2.

Een band die populair is bij het publiek  

KLEBER QUADRAXER 2

Uw bondgenoot in elk seizoen

kleber quadraxer 2 vue 3 4 face
(1893) review
KLEBER CITILANDER

Het hele jaar door, vol vertrouwen rijden met uw SUV

citilander vue 3 4 235 65 r17 hd
(167) review
KLEBER TRANSPRO 4S

"DE" all season band voor bestelwagens

transpro 235 65r 16c de 3 4 nb
(111) review

Legal mentions:

 

* Verbetering met een hele klasse op het labelcriterium Grip op nat wegdek (van C naar B) in vergelijking met zijn voorganger, de KLEBER Quadraxer-band. Bron: Product Monitoring Report, augustus 2015.

** Beoordeling B op het labelcriterium Grip op nat wegdek, een van de beste resultaten in de markt voor all-season banden (alleen voor 15-inch afmetingen en grotere)

*** Remafstand bij remmen op nat wegdek met 5% verminderd in vergelijking met zijn voorganger, de KLEBER Quadraxer-band in de afmeting 205/55 R16 91H. Intern onderzoek van de Michelin-groep uitgevoerd in december 2014 in het Centre de Technologie de Ladoux (Frankrijk).

*** Remafstand op droog wegdek werd met 3,5m verkort, d.w.z. 9% korter in vergelijking met de vorige KLEBER Quadraxer in de afmeting 205/55 16 91H. Interne test Groep Michelin , uitgevoerd op 26 januari 2015 op het circuit van Fontange (Frankrijk).

 

 

You are using a web browser not supported
You are using a website browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intented. This may result in strange behaviors when browsing round. Use or updgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+